Livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore - 5 zile lucratoare.

Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Clientul va fi contactat de catre reprezentantul de vanzari Gherasos, prin e-mail sau/si telefonic, pentru confirmarea acceptarii costurilor de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipele de livrare.

Taxele de livrare sunt suportate de catre cumparator in cazul in care valoarea comenzii nu depaseste 400 lei.Pentru comenzile mai mari de 400 lei taxele de livrare sunt suportate de catre noi

Costurile de livrare in afara ariei de acoperire a firmei de curierat rapid sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari Gherasos in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.