Livrare si Retur

.Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore - 5 zile lucratoare.

Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Clientul va fi contactat de catre reprezentantul de vanzari Gherasos, prin e-mail sau/si telefonic, pentru confirmarea acceptarii costurilor de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipele de livrare.

Taxele de livrare sunt suportate de catre cumparator in cazul in care valoarea comenzii nu depaseste 500 lei.Pentru comenzile mai mari de 500 lei taxele de livrare sunt suportate de catre noi

Costurile de livrare in afara ariei de acoperire a firmei de curierat rapid sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari Gherasos in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

Poti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol -cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc- fie cu o alta marime a produsului comandat initial**, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice GHERASOS, este OBLIGATORIU sa prezinti factura pe care ai primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.

In cazul in care returul sau schimbul se face prin curier:

Solicitarea de retur urmeaza sa fie verificata de unul din operatorii nostri, urmand ca apoi sa trimita catre tine un curier URGENT CARGUS pentru a ridica gratuit coletul retur. Va rugam sa nu trimiteti coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinatie. Nu uita sa impachetezi produsele impreuna cu factura sau numarul comenzii. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti.

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe coletS.C. COMDIC SRL, PIATA UNIRII NR 1-UNIREA SHOPPING CENTER- ETAJ 2- MAGAZIN GHERASOS,SECTOR 3, Bucuresti