Politica de returnare

Conditii de returnare in cazul produselor achizitionate on line

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra,in cazul produselor achizitionate on line, puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 30 zile de la receptionarea coletului si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau putem schimba produsul cu o marime sau culoare diferita.

Legislatia romana in cazul produselor comerxializate onl line  prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile de la data returnarii, cu conditia, ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primite si in ambalajul original.

Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice GHERASOS este OBLIGATORIU sa prezinti factura pe care ai primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.

Conditii de returnare in cazul produselor achizitionate din magazinele fizice:

   In cazul in care constatati dupa ce ati cumparat un produs dintr-unul din magazinele fizice,ca acel produs prezinta defecte de material sau de fabricatie,puteti reveni cu acel produs in oricare din magazinele noastre  fizice si va vom schimba produsul cu altul de acelasi fel sau vom incerca sa remediem defectul constatat..Deasemenea un produs cumparat din magazinele fizice poate fii schimnbat cu unul sau mai multe produse cu valoare egala sau mai mare decat cea a produsului pentru care se solicita schimbul.

    Produsele cumparate din magazinele fizice care nu prezinta vicii ascunse de fabricatie sau de material nu pot fii returnate si nu se poate cere rambursarea sumei platite pe acele produse.